Suporturi pentru bijuterii – practice si creative

Suporturi pentru bijuterii – practice si creative

Bijuteriile sunt precum cei mai buni prieteni: ne sunt alaturi in toate momentele din viata noastra, ne ofera stralucirea necesara si ne scot la iveala cele mai frumoase trasaturi si, de aceea, la randul nostru, trebuie sa avem grija de „prietenele noastre”, pastrandu-le in siguranta in cele mai frumoase suporturi pentru bijuterii.

Arunca o privire pe urmatoarele suporturi pe care ti le-am pregatit, astfel incat sa te poti inspira in crearea propriei modalitati creative de pastrare a bijuteriilor si in acelasi timp de a aduce incaperii tale un aer modern si sofisticat.

Suporturi pentru bijuterii- cercei

Iubitoarele de bijuterii au, cu siguranta, tendinta de a-si proteja prea-maretele bijuterii, cum sunt cerceii si de aceea,  ti-am pregatit o serie de suporturi pentru bijuterii care ofera cerceilor siguranta si un design potrivit acestora pentru ca, desigur, in momentele de odihna, acestia merita sa se afle intr-un loc stylish, pe masura lor.  In ceea ce privesc cerceii mici, acestia pot fi pastrati separat de colierele si bratarile care se pot incurca intre ele daca nu sunt aranjate cu atentie si de aceea,  suporturile mici,  minimaliste si farfuriile speciale pentru bijuterii sunt cele mai potrivite. In cazul cerceilor mari si neconventionali, acestia pot fi pastrati alaturi de celelalte bijuterii, in cutii de bijuterii de dimensiuni mai mari, fara a exista riscul de a se rupe.

Suporturi pentru bijuterii  Suporturi pentru bijuterii

Suporturi pentru bijuterii                                 Suporturi pentru bijuterii

 

Suporturi pentru bijuterii: inele

Mici ca dimensiuni dar marete in esenta lor, inelele sunt obiecte care se pot pierde cu usurinta prin amalgamul de bijuterii si de aceea, si pentru ele exista suporturi pentru bijuterii foarte creative care sa le puna in valoare si sa le protejeze. Daca esti genul de persoana care isi da jos inelele si le pune pe unde apuca astfel existand riscul de a le pierde, nicio grija, pentru ca iti oferim ca tips farfuriile foarte cool, in diferite modele, pe care le poti plasa in mai multe locuri din casa unde stii ca iti arunci de obicei inelele. Astfel, atunci cand esti pregatita sa renunti la ele, go for the dishes!

In acelasi timp, te poti orienta spre o cutie de bijuterii in care iti poti pastra doar inele, astfel  putand de fiecare data sa iti admiri colectia.

Suporturi pentru bijuterii       Suporturi pentru bijuterii    Suporturi pentru bijuterii

Suporturi pentru bijuterii                Suporturi pentru bijuterii

Suporturi pentru coliere

Aceste speciale bijuterii cum sunt colierele, merita acelasi tratament de stralucire pe care ele ni le ofera asadar, oriunde sunt pastrate, stralucirea lor trebuie sa ramana la fel. Delicatetea face ca acestea sa devina sensibile daca sunt pastrate in locuri nepotrivite si de aceea, trebuie ferite de greutatea altor bijuterii care le pot degrada materialul si stralucirea. Te sfatuim sa le pastrezi intr-o pozitie care sa le confere posibilitatea de a nu se agata sau incurca . Din fericire, exista o multime de suporturi pentru bijuterii in acest sens, iar noi iti oferim cateva idei care sa iti puna imaginatia la contributie, astfel incat sa iti creezi un suport asemenea acestora.

Suporturi pentru bijuterii     Suporturi pentru bijuterii

Suporturi pentru bijuterii           Suporturi pentru bijuterii

 

Suporturi pentru bijuterii- bratari

Si bratarile isi pot gasi locul lor special de odihna, unde sa se simta libere si protejate. Fie ca ne raportam la bratari delicate din argint sau aur, fie la bratari de dimensiuni mai mari si mai impunatoare, acestea pot dispune de diferite suporturi pentru bijuterii care sa le fereasca de praf sau sa le ofere aerisire. Va puteti orienta fie spre genul de suport special pentru bratari si ceasuri, sau de ce nu, le puteti agata pe un suport cu un design captivant. In cazul bratarilor delicate, puteti alege chiar si o cutie de bijuterii mai speciala, in diferite modele, precum cea din sticla sau genul clasic, care cuprinde diferite compartimente. De asemenea, nu putem renunta la preferatele noastre, farfuriile pentru bijuterii,  potrivite chiar si pentru bratari, oferindu-le acestora un suport practic. Asadar daca dispui de asemenea farfurii speciale prin casa, reinventeaza-le in suporturi pentru bijuterii.

Suporturi pentru bijuterii        Suporturi pentru bijuterii     Suporturi pentru bijuterii

Suporturi pentru bijuterii      Suporturi pentru bijuterii

 

Foto: Pinterest.com

 

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.